Občina Postojna
Facebook
 
 
O Postojni
Občina
Župan
Podžupana
Občinski svet
Nadzorni odbor
Krajevne skupnosti
Občinska uprava
Področja dela
Uradne ure
Zaposleni in druge kontaktne osebe
O portalu
Režijski obrat Občine Postojna
Medobčinski inšpektorat in redarstvo
Gospodarske javne službe
Predpisi občine
Svetovalna pisarna ENSVET Postojna
Katalog informacij javnega značaja
Razvojni dokumenti
Projekti
Razpisi in objave
Prireditve in akcije
E-občina
Povezave od A do Ž
Prva stran > Občina > ... > O portalu
O portalu

O PORTALU

 Portal Občine Postojna je uradna spletna stran Občine Postojna, na kateri želimo posredovati koristne informacije o dogajanju v naši občini. Za vsebinsko plat  skrbi Občina Postojna. Oblikovanje portala je izvedla Agencija Brigada, programsko orodje pa je last CHP – Center za heterogeno procesiranje.

Življenje portala še posebno podpira župan Občine Postojna, saj lahko s pomočjo elektronske pošte še okrepi  stik z občani. Poudaril je, da bo z veseljem odgovoril na sleherno vprašanje. Posebno pozornost posvečamo delovanju občinske uprave, ki uporabnika prek občanovega vodnika vodi skozi različne upravne postopke.

Portal je namenjen tudi nudenju informacij o prireditvah in dogodkih v naši občini, zato želimo k sodelovanju privabiti čim večji krog organizatorjev raznovrstnih prireditev. Svoje dogodke oz. prireditve lahko sporočite na uradni naslov občine: prireditve@postojna.si.

Portal je sicer v prvi vrsti namenjen celoviti informaciji o postojnski občini, zaradi vsebinskega pomena pa smo ga obogatili tudi s povezavami drugih ponudnikov zanimivih in koristih informacij.

Stran urejamo na Občini Postojna - portal@postojna.si.

Zavedamo se, da je na območju občine še veliko zanimivosti, ki bi jih morali vključiti v portal, zato smo odprti za vaše  predloge. K sodelovanju vabimo vse, ki bi radi, da postane portal Občine Postojna izhodiščna točka za vstop v mrežo informacij.Avtorstvo podatkov

 
© Občina Postojna | O avtorjih