Občina Črenšovci

Županja občine Črenšovci

Županja občine

Tel. (02) 573-57-52
Fax: (02) 573-57-58
E-pošta:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.i


Županja
VERA MARKOJA

 

Sem Vera Markoja in z družino živim na Dolnji Bistrici. Rojena sem 30. marca 1969 v kmečko-delavski družini. Po osnovni šoli sem nadaljevala šolanje na srednji ekonomski šoli v Murski Soboti.

Leta 1988 sem se zaposlila v podjetju Nafta Lendava in ob delu doštudirala najprej na Fakulteti za upravo v Ljubljani in nato zaključila še podiplomski študij kadrovskega managementa na Fakulteti za organizacijske vede v Kranju. Po izobrazbi sem diplomirana upravna organizatorka in specialistka organizacije in managementa. V Nafti Lendava sem delala na različnih delovnih mestih, nazadnje kot poslovna sekretarka, kjer sem bila zadolžena za celotno poslovno podporo organom družbe.

V gospodarstvu sem delala 26 let, zadnja tri leta sem bila zaposlena v Občini Turnišče kot direktorica občinske uprave.

Dejavna sem tudi v društvenem življenju, soustvarjam in pomagam pri ustvarjanju kulturnega ter družabnega življenja v našem kraju ter ohranjanju kulturne dediščine.

Sem tudi žena in mama. Mož je zaposlen v živilskopredelovalni industriji. Starejša hčerka Monika je zaposlena v farmaciji, mlajša hčerka Romana je še študentka dentalne medicine.

Rada imam svoj kraj, našo občino, zato z velikim veseljem delam zanj in za ljudi.

 

Nahajate se: Domov