Občina Dobrova - Polhov Gradec Občina Dobrova - Polhov Gradec
OBČINA|VLOGE IN OBRAZCI|RAZPISI IN POZIVI|PREDPISI|NOVICE|PRIREDITVE|KONTAKT
NAJDI  
NOVICE > Delo občinske uprave
ZBERIMO 21.000 TISOČ VOŠČIL ZA STAROSTNIKE
Datum objave: 20.11.2020

Ker je letošnje leto še posebej težko za starostnike v domovih za ostarele, vas lepo vabimo, da se pridružite akciji zbiranja voščil za 21.000 starostnikov po domovih za starejše iz cele Slovenije, tudi Občine Dobrova-Polhov Gradec.

V Občini Dobrova-Polhov Gradec smo se odločili, da jim poskusimo polepšati dan in pristopili k akciji, katere pobudnica je Ana Petrič, direktorica doma Centra za starejše občane v Notranjih Goricah in obenem predsednica društva Skupaj za starejše.

Župan Franc Setnikar k sodelovanju v akciji vabi vse vas, spoštovane občanke in spoštovani občani.

Napišite kratko pismo ali voščilnico z dobrimi željami, pozitivnimi mislimi. Pomembno je pisati z velikimi črkami, čitljivo, izogniti pa se je treba definiranju spola. Če bo prejemnik želel, se vam bo morda odzval s pismom, zato je pomembno pripisati svoj naslov na hrbtno stran voščila. Darilca so sicer sprejemljiva, vendar glede na trenutne razmere morda raje kaj narišite, okrasite.

To pismo do torka, 1.12.2020, pošljite na ”MALA POZORNOST ZA VELIKO VESELJE” – Ana Petrič, DEOS Center starejših Notranje Gorice, Gmajna 7, 1357 Notranje Gorice, na hrbtno stran pa zapišite pošiljatelja (sebe).

Omogočamo tudi možnost oddaje na Občini Dobrova-Polhov Gradec, kjer bomo nato poskrbeli za pravočasno dostavo pobudniku akcije. Rok za oddajo na sedežu Občine je ponedeljek zjutraj, 30. 11. 2020.

Pripravil/-a: Sandra Nartnik

LAS - Barje z zaledjem Dobrote Blagajeve dežele Blagajeva pot Grajska poroka Prireditve v Blagajevi deželi
Kazalo vsebine | O straneh © Občina Dobrova - Polhov Gradec
O SPLETNIH STRANEH
OBČINE DOBROVA - POLHOV GRADEC
© Občina Dobrova - PolhovGradec 2004-2020. Vse pravice so pridržane.
Oblikovanje: Maša Kozjek
Tehnična izvedba: Eppro, Boštjan Kožuh s.p.