Občina Dobrova - Polhov Gradec Občina Dobrova - Polhov Gradec
OBČINA|VLOGE IN OBRAZCI|RAZPISI IN POZIVI|PREDPISI|NOVICE|PRIREDITVE|KONTAKT
NAJDI  
 
PISO  
SPLETNA ANKETA
Ni aktivne ankete
NOVICE
TURIZEM
Delo občinske uprave-ceste (24.11.2020)
Septembra pa se je že pričelo asfaltiranje treh javnih poti v občini, in sicer makadamskih cest Črni Vrh–Gugelj–Reka, Hoja–Ravnek in Nartnik–Kucelj, dela pa so zdaj v večji meri zaključena. O projektu je poročal tudi časopis Dnevnik: https://www.dnevnik.si/1042943863.
Obvestila (23.11.2020)
Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja je objavila Javni poziv za predlaganje kandidatov za sodnike porotnike.

Delo občinske uprave (23.11.2020)
Šole so trenutno res zaprte, vrtci pa delujejo v zelo omejenem obsegu. A vzgojno-izobraževalni zavodi v tem času kljub vsemu ne samevajo povsem. Pretekli meseci so bili izkoriščeni za opravilo številnih vzdrževalnih del. 
Delo občinske uprave (20.11.2020)
Ob spremljanju epidemiološke slike v naši državi, je župan Franc Setnikar nagovoril občane. Preberite njegove spodbudne besede ter na priloženih povezavah o ravnanju v času epidemije najdite odgovore na svoja vprašanja.
Delo občinske uprave (20.11.2020)

Ker je letošnje leto še posebej težko za starostnike v domovih za ostarele, vas spoštovane občanke in spoštovani občani, lepo vabimo, da se pridružite akciji zbiranja voščil za 21.000 starostnikov po domovih za starejše iz cele Slovenije, tudi Občine Dobrova-Polhov Gradec.

Delo občinske uprave (18.11.2020)

Avgusta so se pričela dela na zunanjih površinah pred Osnovno šolo Dobrova. Občina je namreč uredila zunanji športnorekreacijskih objekt, ki pa ni namenjen samo šolarjem, temveč vsem občanom ne glede na njihovo starost. Večgeneracijski prostor tako vse občane nagovarja h krepitvi telesne zmogljivosti in k aktivnem preživljanju prostega časa. 

Delo občinske uprave-ceste (17.11.2020)
V Brezju se je zaključila prenova dveh mostov.
Obvestila (16.11.2020)
V prilogi preberite Obvestilo o spremenjenem delovanju knjižnic zaradi epidemije SARS-COV-2, ki ga je pripravila Mestna knjižnica Ljubljana.
Obvestila (16.11.2020)

Enota Mestne knjižnice Ljubljana v Polhovem Gradcu išče kandidata za delo v knjižnici. Pričakujejo predvsem samostojnost, zanesljivost in komunikativnost. Zagotavljajo strokovno uvajanje in pomoč pri delu. Delo poteka 2-krat tedensko po 2 uri v Knjižnici Polhov Gradec in je primerno tudi za študente ali upokojence. Z delom bi nastopili 7. 1. 2020.

Vsi zainteresirani kandidati prijave pošljite na e-naslov barbara.marincic@mklj.si, najkasneje do 15. 12. 2020.

Delo občinske uprave (16.11.2020)
Glede na prošnjo Gasilske zveze Dolomiti za dodelitev dodatnih finančnih sredstev za redno dejavnost občinskih prostovoljnih gasilskih društev je občinski svet s sprejemom rebalansa proračuna zagotovil dodatnih 40.000,00 evrov proračunskih sredstev.

 

 

Prijava motenj ali okvar  
(24 ur): 051 299 200  

                          

 

MojUpravljavec


Podatki o odjemnih mestih 
Sporočanje stanja števcevPRIREDITVE
Noč ima svojo moč v MPT (na omrežju Facebook)
FOTO UTRINEK
> Foto galerija
LAS - Barje z zaledjem Dobrote Blagajeve dežele Blagajeva pot Grajska poroka Prireditve v Blagajevi deželi
Kazalo vsebine | O straneh © Občina Dobrova - Polhov Gradec
O SPLETNIH STRANEH
OBČINE DOBROVA - POLHOV GRADEC
© Občina Dobrova - PolhovGradec 2004-2020. Vse pravice so pridržane.
Oblikovanje: Maša Kozjek
Tehnična izvedba: Eppro, Boštjan Kožuh s.p.