Letna teniška igrišča v Športnem parku Domžale so pripravljena!

V soboto, dne 21. 4. 2018, lahko pričnete z igranjem tenisa na letnih igriščih v Športnem parku Domžale. Na voljo je sedem peščenih in eno asfaltno igrišče. 

Rezervacije teniških igrišč bodo potekale preko ikone rezervacija športnih objektov oz. e-rezervacije. Za tiste, ki nimate dostopa do naše spletne strani, je rezervacija mogoča tudi na telefonski številki 051 328 860 ali pa v gostinskem lokalu Zorro v Teniški dvorani Domžale. 

Vsakič pred igranjem se morate vsi uporabniki teniških igrišč zglasiti v gostinskem lokalu Zorro, kjer boste uporabniki brez letnih kart poravnali igralnino pred začetkom igranja. Plačilo je mogoče le z gotovino

Tisti, ki bi radi kupili letno karto morate obvezno s seboj prinesti fotografijo ali skenirano kopijo fotografije dimenzij približno 3x4cm, saj so karte poimenske in neprenosljive. Plačilo letne karte je možno na dva načina: 

1) Najlažje to storite z gotovinskim plačilom na davčni blagajni teniške recepcije v lokalu Zorro. Ob plačilu prejmete račun, karto pa vam izdelajo na licu mesta.

2) Druga možnost za plačilo je na podlagi računa, ki vam ga izstavimo na Zavodu za šport in rekreacijo Domžale. Karto boste lahko prevzeli šele po plačilu računa. Za izdajo računa potrebujemo vaše naslednje podatke, ki jih lahko pošljete na elektronski naslov: info@sport-domzale.si:

  • ime in priimek
  • naslov
  • davčna številka

Na teniških igriščih je obvezna uporaba teniške obutve, saj tekaški in drugi športni copati z grobimi podplati poškodujejo igrišča.

Po končanem igranju je potrebno igrišče poravnati s teniško vlečko.

Teniške igralce naprošamo, da ste v prvih tednih sezone previdnejši in da morebitne luknje, ki nastanejo na igrišču, med igranjem čim prej popravite s teniškim copatom. Po igranju lahko uporabite tudi leseno grebljo, ki je ob igriščih. Skupaj lahko poskrbimo, da bodo igrišča v dobrem stanju za vse igralce.

Vsem uporabnikom želimo prijetno uporabo, čim več sončnih dni ter obilo teniških užitkov.

Ekipa Zavoda za šport in rekreacijo Domžale.

Povezana slika