Seminar olimpijskega dviganja uteži v Domžalah

​V sredo 8.11.2017, ob 18. uri bo v prostorih Težko atletskega kluba Domžale (zahodni vhod v Športno dvorano Domžale, Mestni trg 1, 1230 Domžale) potekal seminar olimpijskega dviganja uteži. Na seminarju bodo prikazane osnovne prvine dviganja uteži in potek treningov.

Razpis za uporabo Balona v Športnem parku Domžale v zimski sezoni 2017/18

Vabimo vas, da oddate prijave za uporabo prostih terminov v Balonu v Športnem parku Domžale za obdobje od 2. oktobra 2017 do 30. aprila 2018 za mali nogomet, rolanje ali kotalkanje. Prijave je potrebno oddati pisno, na predpisanem obrazcu, ...

Razpis za uporabo Teniške dvorane Domžale v zimski sezoni 2017/18

Približuje se nova zimska sezona igranja tenisa v dvorani. Vabimo vas, da oddate prijave za uporabo terminov v Teniški dvorani Domžale za obdobje od 2. oktobra 2017 do 30. aprila 2018. Prijave je potrebno oddati pisno, na predpisanem obrazcu, ...

Vabljeni na odbojkarski tabor

Ženski odbojkarski klub Domžale vabi na ODBOJKARSKI TABOR 2017, ki bo od 3. do 7. julija 2017 v Športnem parku Domžale. Vabljena dekleta od 2. do 9. razreda osnovne šole.  Okviren potek dneva:  Prihod do 8:15 Treningi odbojke na mivki v dopoldanskem ...

Dan mladih v Športnem parku Domžale

Klub borilnih veščin Domžale skupaj s partnerjem projekta Zavoda za šport in rekreacijo Domžale in Občino Domžale organizira športno druženje ob dnevu mladih.

Vabimo vas, da se nam pridružite v sredo, 24. maja 2017, ob 17. uri.

Pohod ob reki, ki povezuje – se vidimo 10. junija!

Si predstavljate, da v enem dnevu, na sprehodu ob Kamniški Bistrici balinčkate, igrate badminton, lovite ribe, se zabavate z najmlajšimi na otroški animaciji, uživate v zdravih prigrizkih in srečate številne prijatelje, znance in sokrajane? Vse to je namen Pohoda ob reki, ki povezuje, ki ga ZTŠKK in ZŠRD, letos organizirata že drugič.

Marjanu Bolharju poškodba onemogočila nastop na EP

Prihodnji teden bi moral naš šampion, športnik leta v Občini Domžale, Marjan Bolhar nastopiti na evropskem prvenstvu v Grčiji. Ker pa, tako kot Marjan, tudi nesreča nikoli ne počiva, si je med treningom s sotekmovalcem nesrečno zlomil palec na desni roki. Ker je palec pomembno "orodje" vsakega boksarja, je po odlašanju na koncu predal zmago poškodbi in se z velikim razočaranjem odpovedal nastopu na Evropskem prvenstvu. Razočaranje je bilo še toliko večje, saj se je na zaključno tekmo letošnjega leta pripravljal vse leto.

Ekipi deklic TK Domžale drugič zapored naslov državnih prvakinj do 14 let

V Mariboru je 17. on 18. septembra potekal ligaški »playoff«, kjer je ekipa deklic TK Domžale uspešno ubranila naslov državnih prvakinj do 14 let!

Ekipi deklic TK Domžale drugič zapored naslov državnih prvakinj do 14 let

V Mariboru je 17. on 18. septembra potekal ligaški »playoff«, kjer je ekipa deklic TK Domžale uspešno ubranila naslov državnih prvakinj do 14 let!

Planinsko društvo Domžale vabi k vpisu

Planinsko društvo Domžale se v teh dneh pripravlja na novo sezono in že vabi k vpisu v PLEZALNO ŠOLO tako za otroke, mladino, kot odrasle. Danes, 5. septembra, ob 20. uri vas vabijo v prostore Planinskega društva Domžale, na Kopališko 4, kjer bo uvodni sestanek Športnoplezalnega odseka. Več informacij: spo.domzale@gmail.com. V nadaljevanju lahko preverite tudi, kako se pridružiti Alpinističnemu odseku PD Domžale.