Rekreacija za vse

Zavod za šport in rekreacijo Domžale organizira brezplačen program vadbe Rekreacija za vse, ki bo potekal na atletski stezi Stadiona Domžale. 

Rekreacija za vse zajema vodeno rekreacijo, kjer bomo enkrat tedensko pod budnimi očmi strokovnih delavcev vadili osnove teka, pravilno držo telesa ter delali vaje, ki krepijo moč, koordinacijo in hrbtenico.

Vadba je primerna za vse starosti! Letošnja novost je ločena vadba za otroke, saj bodo imeli svojega vaditelja in prilagojen  program. V tej skupini bodo lahko vadili le otroci, ki bodo prišli tja v spremstvo odraslih, ki bodo prav tako vključeni v program vadbe Rekreacija za vse. Skupina za otroke bo vadila istočasno kakor skupina za odrasle in starejše, kar pomeni, da je Rekreacije za vse odlična možnost za skupno rekreacijo vseh družinskih članov, ter za skupno preživljanje časa na prostem.

Z vadbo pričnemo v ponedeljek, 16. 4. 2018, ob 18. uri. Vadba poteka od aprila do oktobra. Dobimo se na stadionu pri jami za skok v daljino. V primeru, da je stadion zaprt, je zbor pred vrati stadiona - zadaj pri reki. Bodite primerno športno oblečeni in obuti, priporočamo, da s seboj prinesete tudi pijačo. Na Stadionu Domžale so na voljo toalete, na žalost pa ni garderob.

Vadba poteka v vsakem vremenu, v primeru dežja poteka pod nadstreškom na stadionu, odpade samo izjemoma v primeru hudih nalivov. 

Za vadbo se prijavite na elektronski naslov strokovnih delavcev, ki bodo vodili program vadbe Rekracija za vse: info@sadmavrica.si ali 031 314 870.

Izkoristite športne površine, ki vam jih ponuja Občina Domžale in brezplačno strokovno vodeno vadbo, ki  jo financira Zavod za šport in rekreacijo Domžale. Pridružite se nam in bodite aktivni!