Počitniški apartma ob jezeru Sv. Trojica

Odmaknjeno od vrveža, postavljeno v idilično okolje v objemu dreves in grmičevja, v neposredni bližini jezera Sveta Trojica,  počitniški apartma z okolico praktično ustvarja lastno mikroklimo miru in harmonije.

Apartma je namenjen praktično vsem. Od ljubiteljskih sprehajalcev, ki po okoliških poteh sproščajo svoje možgane, do ribičev, družin, ki prihajajo sem na odmor, parov, ki iščejo svoj mir in romantiko, do ljudi, ki se zdravijo v Zdravilnem parku Svete Trojice, kateri je, med drugim, po državnih ocenah izbran za Naj pot 2015.

Čeprav je apartma s svojo lokacijo odmaknjen od vrveža, ste kadarkoli lahko tudi del aktivnega turizma, ki ga v Sv. Trojici dodobra razvijamo. Lahko si ogledate znamenito baročno cerkev Svete Trojice, samostan z  muzejsko knjižnico,  prav tako lahko uživate v vrhunski kulinariki naših ponudnikov, kot so Štajerska hiša kulinarike,  Gostilna na griču,  Gostilna pri Sveti Trojici… Prav tako lahko razvajate brbončice z vrhunskimi vini domačih pridelovalcev na  degustacijah, ki jih pripravljamo v samostanski kleti.  Lahko si naročite lokalnega vodiča, ki vas popelje po vseh znamenitostih Svete Trojice, si dan popestrite na domačiji s samooskrbo (Mili-Mir) ali preživite piknik dan, na različnih piknik prostorih okoliških ponudnikov (Bar grič, Kmetija Postružnik).  Manjkajo tudi ne številni gostinski lokali, kjer zadovoljimo še najbolj zahtevne kofetarje prav tako ne peš in kolesarske poti.
Skratka, za vsakogar se najde nekaj.

Počitniški apartma vsebuje velik predprostor za druženje, kuhinjo z jedilnico, kopalnico ter spalnico 3+2 dodatni ležišči.

Cena najema objekta počitniški apartma ob jezeru, na naslovu Ribiška pot 6, znaša:
• 80 EUR prvi dan;
• drugi in do vključno peti dan 40 EUR/dan;
• šesti in do vključno deseti dan 30 EUR/dan;
• enajsti in do vključno dvajseti dan 20 EUR/dan
• enaindvajseti in vsak naslednji dan 10 EUR/dan.

Za rezervacijo in dodatne informacije lahko pokličite Občino Sveta Trojica: 02-729 50 20 ali  031-702-904, ali izpolnjen obrazec za najem počitniškega apartmaja pošljite na elektronski naslov:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Obrazec - najem počitniškega apartmaja - SLO

Obrazec - najem počitniškega apartmaja - NEM