PODPIS POGODBE O PODELITVI KONCESIJE ZA OPRAVLJANJE ZOBOZDRAVSTVENE DEJAVNOSTI

Objavljeno: 26.11.2020

PODPIS POGODBE O PODELITVI KONCESIJE ZA OPRAVLJANJE ZOBOZDRAVSTVENE DEJAVNOSTI

Župan Občine Šmarješke Toplice Marjan Hribar in izbrana koncesionarka Nataša Šlajkovec, dr. dent. med. sta v sredo, dne 25. 11. 2020 podpisala pogodbo o podelitvi koncesije za izvajanje zdravstvene dejavnosti na področju zobozdravstva za odrasle in mladine na območju Občine Šmarješke Toplice. Koncesija je podeljena na podlagi izvedenega javnega razpisa, za obdobje petnajstih (15) let.

S podelitvijo koncesije imenovani koncesionarki ne prihaja do sprememb na področju izvajanja zobozdravstvene dejavnosti v občini, saj se bo dejavnost opravljala na isti lokaciji v Šmarjeti, in v enakem ordinacijskem času.

Izjava župana Marjana Hribarja: »Zelo sem zadovoljen, da nam je dolgoročno za dobo 15 let uspelo zagotoviti dostopno zobozdravstveno službo najvišje kakovosti za naše občanke in občane. Lepo, da se tudi dr. Nataša Slajkovec pri nas dobro počuti in se veseli nadaljnjega sodelovanja. S tem uresničujemo zavezo, da bomo dolgoročno uredili zdravstveno in zobozdravstveno službo v naši občini.«

Izjava koncesionarke Nataše Šlajkovec: "Zadovoljna sem, saj bomo lahko še naprej uspešno sodelovali in tako najbolje poskrbeli za ustno zdravje občank in občanov občine Šmarješke Toplice. " 

tl_files/2020/aktualne objave 2020/foto zobo.jpg

Pojdi nazaj