Občina Rače-Fram
.: Prva stran :.

Na ravnicah Dravskega polja in obronkih Pohorja...
   

 
 


Obvestila o projektih, investicijah
 
24. 5. 2018


Agromelioracija na komasacijskem območju Gorica
Prejemnik podpore iz Programa razvoja podeželja RS 2014 – 2020 NAZIV AKTIVNOSTI OPERACIJA: Agromelioracija na komasacijskem območju Gorica iz naslova podukrepa 4.3 Podpora za naložbe v infrastrukturo, povezano z razvojem, posodabljanjem ali prilagoditvijo kmetijstva in gozdarstva. POVZETEK Občina Rače - Fram je pridobila ...

28. 6. 2018


Promocijsko - degustacijski prostor – VTC 17
Prejemnik podpore iz Programa razvoja podeželja RS 2014 – 2020 NAZIV AKTIVNOSTI OPERACIJA: Promocijsko - degustacijski prostor – VTC 17 iz naslova podukrepa M19.2K Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost POVZETEK Občina Rače - Fram je skupaj s partnerji zasnovala in pripravila ...

     

Spoštovani, prisrčno pozdravljeni na spletnih straneh OBČINE RAČE-FRAM.

Bistvo naše občine so ljudje. V lepih, slikovitih in skrbno urejenih vaseh med Planico in Gorico, ki se spogledujejo z ravnicami Dravskega polja na eni ter gozdnatimi obronki Pohorja na drugi strani, nas živi nekaj preko sedem tisoč. Znani smo po svoji delovnosti, ustvarjalni trmi, odprtosti, štajerskem veselju in gostoljubnosti. Poleg naravnih in kulturnih lepot, ki so nam v ponos in jih radi pokažemo, goste z veseljem posadimo za mizo in jim ponudimo številne kulinarične dobrote ter kajpak tudi kaj proti žeji. Ker je pri nas v vseh ozirih in v vseh letnih časih prijetno, menimo, da nas je vredno obiskati in spoznati.

Kot občina delujemo od leta 1995. Občani in okoličani nam priznavajo, da se je v tem času marsikaj spremenilo na bolje. Nam pa je poleg tega v ponos predvsem to, da se trudimo biti občanom in gostom prijazna občina. Eden od dokazov za to je tudi spletna stran; prebrskajte jo in prepričani smo, da boste našli marsikaj zanimivega in koristnega.
Spoštovani občani, zahvaljujemo se za vašo pozornost in današnji obisk naše spletne strani. Upamo, da se bomo na tak način srečali še večkrat. Vsem zunanjim obiskovalcem pa velja prisrčno povabilo, da nas kmalu obiščete tudi čisto zares, zato: DOBRODOŠLI!

OBČINA RAČE-FRAM

Grajski trg 14 , 2327 Rače
+386 (0)2 609 60 10
+386 (0)2 609 60 18
info@race-fram.si