Mestna občina Ptuj

Priponke

Aktualno

16. 12. 2020 | obvestilo

Objavljen je novi Javni poziv za vključitev v projekt PONI Podravje


Objavljen je novi Javni poziv za vključitev v projekt PONI Podravje:
Javni poziv za vključitev v projekt Podjetno nad izzive – PONI (2. skupina) | ZRS Bistra, Ptuj.
Namen projekta je podjetniško usposabljanje oseb, ki želijo uresničiti podjetniško idejo. V projekt se lahko vključijo osebe s poslovno idejo, ne glede na starost, spol, stopnjo izobrazbe ali status brezposelne osebe. Pogoj je, da imajo kandidati prijavljeno stalno ali začasno bivališče v bivališče v eni od 41-ih občin Podravske regije ter lahko pred pričetkom podpišejo pogodbo o zaposlitvi za določen čas štirih mesecev za vključitev v projekt Podjetno nad izzive – PONI Podravje.

Projekt ponuja:
• 4-mesečno redno zaposlitev, ki udeležencem omogoči, da se v celoti posvetijo razvoju svojih idej;
• uporabna individualna in skupinska podjetniška usposabljanja;
• podporo in pomoč izkušenih mentorjev pri razvoju ideje in pripravi poslovnega načrta;
• delo s somišljeniki, mreženje s podjetniki in prve korake na podjetniški poti.
Udeleženci se bodo v program vključevali na podlagi javnih pozivov, ki bodo objavljeni predvidoma vsake štiri mesece. Izbrani kandidati se bodo zaposlili pri izvajalcu programa, nato pa po zaključku programa in pripravi poslovnega načrta ustanovili lastno podjetje.
2. javni poziv za vključitev v projekt Podjetno nad izzive – PONI Podravje, je bil objavljen 15.12.2020,
rok za prijavo je 22.1.2021.

Potencialni prijavitelji bodo dodatne informacije o vsebini in poteku projekta lahko dobili tudi na predstavitvi, ki bo namenjena vsem zainteresiranim prijaviteljem.
Predstavitev bo predvidoma v ponedeljek, 11. 1. 2021 ob 10. uri preko ene izmed spletnih aplikacij (obvezna prijava na poni@mra.si ali poni@bistra.si).

Zato vabimo vse potencialne in nadobudne podjetnike, ki že imate razvito podjetniško idejo do določene stopnje, manjka pa vam le korak ali dva do njene realizacije, da se vključite v projekt, katerega glavni cilj je, da udeleženci programa tekom usposabljanja osvojite vsa potrebna znanja in veščine za uspešen in učinkovit razvoj svoje ideje ter zagon novega podjetja.

ZRS Bistra Ptuj v okviru projekta zagotovi podporno podjetniško okolje, v katerem lahko udeleženci uspešno razvijete in realizirate lastne poslovne ideje. Ob tem bo udeležencem omogočena tudi uporaba fizične infrastrukture po principu coworkinga.

Za več informacij obiščite spletno stran ZRS Bistra Ptuj: www.bistra.si ali pišite na poni@bistra.si ali pokličite 02 748 02 50 (Robert Novak).

Javni poziv in prijavni obrazec za vključitev v program sta objavljena na spletni strani ZRS Bistra Ptuj:

https://bistra.si/aktualne-novice/novice/918-podjetno-nad-izzive-poni-podravje-2Nazaj na seznam vseh novic Nazaj na aktualno