Oddaja Dobro jutro v Podbočju

Podbočje, Krško, 23. junij 2017 -  Oddaja Dobro jutro na prvem programu TV Slovenija je danes s terensko ekipo gostovala v občini Krško, natančneje v Podbočju. S kulinariko in turističnimi posebnostmi so se predstavila turistična društva iz občine Krško in gostinski ponudniki.
 
 
Z obrežja reke Krke pod mostom sta voditeljica Špela Močnik in Marija Merljak predstavili TD Podbočje, Turistično kmetijo Hribar, TD Koprivnica, THD Zdole, TD Senovo, TD Brestanica in Hišo trt, vina in čokolade Kunej, Kavarno in slaščičarno Grad Rajhenburg ter Ribogojnico Goričar, in sicer ob pesmi Pevk izpod Bočja ter Kolednikov iz Bušeče vasi. 
 
 
S podboškega trga  pa so se predstavili  še TD Lovrenc Raka, Kmetija Jurečič, Društvo ArtŠpl, Gostilna Gadova peč in Aktiv kmečkih žena Podbočje, nastopili pa so še Ramplači z Rake in otroška folklorna skupina podboškega vrtca.
 
O kraju, občini in njenih zanimivostih so spregovorili tudi predsednik sveta KS Podbočje Janez Barbič, podžupanja občine Krško Ana Somrak ter Ksenja Kragl, svetovalka za turizem na CPT Krško.  

Poglejte še

Deli novico še z drugimi