Sprejem najuspešnejših učenk in učencev v občini Krško

Brestanica, Krško, 21. junij 2017 Župan občine Krško mag. Miran Stanko  je včeraj na gradu Rajhenburg v Brestanici čestital letošnjim najuspešnejšim učenkam in učencem osnovnih in srednjih šol občine Krško ter jim zaželel veliko uspeha tudi na nadaljnji poti.

Med te so se v tem šolskem letu vpisali: z OŠ Adama Bohoriča Brestanica: Maruša Bračun, Žiga Cvar, Nuša Kranjc, Lea Petrišič in Lana Radej; z OŠ Koprivnica: Tit Kvenderc in Katarina Planinc, z OŠ Jurija Dalmatina Krško: Gašper Košenina, Kaja Letnar, Timotej Mavrek, Alina Gaja Ošina, Nuša Planinc, Špela Plestenjak, Teja Strle, Jerneja Šribar, Domen Bogovič, Mihael Bogovič Mihelin, Luka Gorjan, Tjaša Klavžer, Taja Kukavica, Urška Lapuh, Marko Obradović, Matija Preskar, Nikita Stergar, Lucija Šerbec, Naja Šiška, Jan Zajc, Gašper Buršič, Patricija Hribšek, Nika Kelhar, Jurija Planinc in Enej Trampuš; z OŠ Leskovec pri Krškem: Ingrid Cizerle, Nika Maznik, Ema Žičkar, Daša Drole Zorko, Laura Ivanšek in Kiara Karolina Kerin; z OŠ Podbočje: Alja Baškovec, Jaka Kovačič, Tim Kovačič in Lea Petretič; z OŠ Raka: Anamarija Božič, Nika Cemič, Sara Globevnik, Manica Pečarič, Peter Kržan in Timotej Vene; z OŠ XIV. Divizije Senovo: Maja Lužar, Nina Šoštar Pribožič, Vanja Urh, Katja Županc in Živa Žveglič. Med najboljše dijake sta se na Gimnaziji Krško vpisala Janez Božič in Klemen Knez, na Srednji poklicni in strokovni šoli Krško pa Jaka Maček in Žan Škofljanc.

Sprejem, ki sta ga vodila Matjaž in Helena Krajnc v vlogi Rajhenburške gospode, so s plesom in pesmijo popestrili in navdušili srednjeveški plesalci iz Turističnega društva Brestanica ter pevka Nika Zorjan.


Poglejte še

Deli novico še z drugimi